Sprookjesbezoek op een kinderfeestje

"Ons dochtertje van 6 heeft een geweldig feestje gehad. Het feestvarkentje is een hele leuke en lieve opening en maakt het ritueeltje van kadootjes openmaken echt speciaal. Ontzettend leuk dat alle kindjes mee mogen doen in het poppenspel en ze ieder hun eigen karaktertje konden kiezen. De meiden hebben na het poppenspel nog een lange discussie gehad of de heks nou echt was of niet. De meningen waren verdeeld maar de conclusie was: door het mondkapje weten ze niet zeker Charlotte nou de stem deed dus we zullen het nooit zeker weten! Charlotte maakt er met haar prachtige koffers echt een bijzonder feestje van, iets waar we nog lang met plezier naar terug zullen kijken."

Sprookjesbezoek op een kinderfeestje door De Vliegende Koffer is geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

De Vliegende Koffer arriveert met een stapel koffers propvol poppen. We zetten de jarige in het middelpunt en zingen feestelijk toe. De pop 'het Feestvarken' mag erbij komen en helpt de jarige bij het uitpakken van alle cadeautjes. Waarna ik aan de kinderen en het Feestvarken een interactief sprookje vertel over het Feestvarken zelf. De kinderen doen hier graag aan mee.

Zij mogen vervolgens zelf aan de slag met handpoppen en we oefenen samen poppenspel. De pop Valse Line de heks komt erbij en ik vertel verhalen die de kinderen met de poppen mogen uitbeelden. Halverwege trakteert Valse Line heksensnoepjes.

Na al deze oefeningen mogen de kinderen hun spel laten zien in een echte voorstelling met een hoofdrol voor de jarige. Tot slot gaan de poppen weer hun koffer in, waarna de kinderen een welverdiend poppenspel diploma ontvangen en de jarige een klein presentje.

Duur is circa een uur en een kwartier. Oftewel een bijzondere activiteit op een verjaardag.

Kosten zijn 110 euro incl BTW excl reiskosten. Bij deze prijs ga ik uit van maximaal 8 kinderen en 1 extra volwassen begeleider aanwezig. (10 euro extra per extra kind)

Niet eerder dan 4 weken voor datum te reserveren.

Ook te boeken als workshop in een klas of op een KDV.

Voor meer informatie en boekingen: Charlotte de Lange info@devliegendekoffer.nl 06 48 616 48

Klik op onderstaande foto voor diavoorstelling