Wie

Charlotte de Lange (1975) heeft eerder het beroep van advocaat uitgeoefend maar kwam in aanraking met haar echte passie, poppentheater. Zij is nu met volle overtuiging poppenspeler en poppenmaker. 

'Niets maakt mij blijer dan mensen even mee te nemen... naar een verhaal. Jong en oud een momentje aan de dagelijkse sleur te laten ontsnappen, even de boel de boel te laten, zorgen opzij te zetten en zich in een andere wereld te wanen. Poppenspel biedt mij de mogelijkheid te raken, ogen te openen en hoop te geven. Het is van alle tijden en bestaat in iedere cultuur.

Omdat poppenspel mij aan het hart gaat ben ik lid van het NVP-UNIMA en maak deel uit van het bestuur van het POPU.'

 

 

Steven Luca Groenen (1970) is opgeleid aan de ‘Design Academy’ in Eindhoven. Na zijn studie komt hij in aanraking met het figurentheater. Hij loopt stage bij marionettenspeler Feike Boschma waarna hij besluit om zelf voorstellingen te gaan maken.

In 2003 brengt Steven zijn eigen poppenspel naar het theater met de voorstelling ‘Vandaag’. Ondertussen ontwikkelt hij de pop ‘François Blanc’.

Sinds zijn overtuigende presentatie op het Puppetbuskersfestival van Gent wordt Steven mondiaal gevraagd om te komen spelen.