Wat

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

Een mooie en fantasierijke poppentheater voorstelling met grote zelfgemaakte poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. Voor 3 - 7 jaar, en alle mensen die van sprookjes houden. 

Het geheim van professor Sambabal

Avontuurlijke 4+ poppentheater voorstelling (Spiegeltje Andersom) over prinses Kaat, de verstrooide professor Sambabal, zijn schattige dodo, de koningin en de jaloerse lakei Albrecht van Walgenstein.

Prentenboek Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

Ollie Trollie speelt in zijn eigen poppentheatervoorstelling en ... in zijn eigen prentenboek. Illustraties Colinde van Dal, verhaal Charlotte de Lange.

Lyceum Franckensteyn

Met 'Lyceum Franckensteyn' wil Charlotte de Lange een klassiek verhaal op eigentijdse wijze vertellen, een figurentheatervoorstelling gebaseerd op het literaire werk 'Frankenstein' van Mary Shelley.

"Buitengesloten door de groep zorgt een nieuwe leerling in het oude schoolgebouw toch voor een vreemde verbinding."

Try outs in de zomer van 2019, premiere in het najaar.

Workshop poppentheater

Zeer afwisselende workshop met interessante uitleg over poppentheater in het algemeen, manipulatie en het effect van poppenspel. Met lekker veel foto's, filmpjes en uiteraard demonstraties met poppen van De Vliegende Koffer.

Pop op maat

Geen poppentheater zonder poppen... 

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap De Kersteditie

Een mooi en sfeervol verhaal met grote poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. Voor 3 - 7 jaar, en alle mensen die van sprookjes houden.

Voorleesdagen 2019

Miss Miauw

Charlotte is onderweg met haar kat Miss Poes, maar ze zijn verdwaald. Dan zien ze een mooi boek en raken nog meer de weg kwijt.